Аналітики дають прогноз продажів смартфонів

03.03.2021 2951 0

Експерти очікують зростання продажів мобільних пристроїв за підсумками 1 кварталу 2021 року

Минулого року коронавірус і пандемія відірвалися на повну, відправивши людей додому і змусивши зупинити заводи та фабрики. Природно, що в таких умовах продаж смартфонів не міг не впасти. І цей прогноз виправдався повною мірою, продажі впали. Поступово ринок прийшов до тями, і ситуація починає стабілізуватися.

Так, аналітики очікують, що в першому кварталі цього року постачання смартфонів зростуть на 50% у річному обчисленні, досягнувши позначки 340 млн поставлених мобільників. Поштовхом до зростання став вихід серії iPhone 12, а також підняли китайські вендори, щоб встигнути зайняти нішу, яка вивільнилася на тлі зниження частки Huawei через санкції.

Експерти DigiTimes прогнозують, що за підсумками першого кварталу цього року Apple вдасться продати 60 млн. iPhone. І це не визначний результат компанії за всю її історію. Нагадаємо, що найкращим в історії концерну з Купертіно став останній квартал минулого року, коли вона зуміла реалізувати 90 млн. смартфонів і це дозволило їй стати компанією номер один на ринку мобільних пристроїв.

Якщо брати за останні півроку, то продаж iPhone становитиме 150 млн і це на 38% більше, ніж за аналогічний період 2019-2020рр. І це може бути більше тієї кількості, яку продасть Samsung. Так, продажі південнокорейських пристроїв у четвертому кварталі минулого року і в першому кварталі цього року становитимуть загалом 120-130 млн. Третій результат із продажу буде у Xiaomi — 90 млн трубок за останні 6 місяців.

Аутсайдером стане Huawei, якій навряд чи вдасться продати понад 20 млн смартфонів у першому кварталі 2021 року. Очікується зростання продажів 5G-мобільників до 600 млн. одиниць проти 280 млн. торік.

Підписуйтесь на Andro News в Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: gizmochina

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 03.03.2021
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube