Android 14: Більше ніяких агресивних банерів в програмах - що зробила Google?

17.08.2023 533 1



Справді корисна функція


Андроїд 14 принесе зміни, які поліпшать боротьбу з повноекранними рекламними сповіщеннями в застосунках, забезпечуючи спокійніші ігрові сесії та будь які побутові застосунки стануть комфортнішими. Нова функція дозволить користувачам налаштувати дозвіл на повноекранні сповіщення для кожного додатка окремо, контролюючи використання дозволу USE_FULL_SCREEN_INTENT прямо в налаштуваннях.


Повноекранні сповіщення часто з'являються, коли реклама запускає гру або додаток на весь екран. За допомогою нової функції в Android 14 ви зможете вибирати, які додатки можуть отримувати повноекранні сповіщення, крім додатків для годинника та викликів.




Google навіть йде далі та заявляє, що починаючи з кінця 2023 року, будь-який новоінстальований додаток з Play Store на Android 14 буде мати цей дозвіл вимкненим за замовчуванням, за винятком додатків, які відповідають за дзвінки та будильники. Однак, за бажанням, ви можете надати цей дозвіл застосунку самостійно. 


Перша стабільна версія Android 14, яка міститиме ці зміни, досі очікується на запуск. Коли ця функція буде введена в дію, надокучливі банери на весь екран стануть скоріш виключенням з правил, яке будемо вмикати лише там, де це потрібно: наприклад, щоб отримати винагороду в грі задля додаткових монет.


Читати також: Redmi K60 Ultra розірвав ринок: Xiaomi встановила власний рекорд продажів


Джерело: gsmarena

Автор: Андрій Ш. Дата публікації: 17.08.2023
Коментарі
Всього коментарів: 1
 
Хтось
0
А як тепер заробляти? хліб в розробників крадуть)
18.08.2023 10:56
Відповісти

Останні ролики на YouTube