Анонс MagVOOC: аналог MagSafe від Oppo

23.08.2021 2530 0

Слідом за донькою Realme свою лінійку магнітних бездротових пристроїв представила і материнська компанія

Зараз у Китаї проходить міжнародна виставка Smart Industry Expo і в рамках проведення Oppo представила власну лінійку бездротової зарядки MagVOOC. До неї увійшли три новинки, об'єднані однією рисою — наявністю магнітів для кріплення. Компанія представила тонку «таблетку» MagVOOC, зовнішній акумулятор MagVOOC та вертикальну док-станцію для бездротової зарядки MagVOOC потужністю 40 Вт.

Вертикальна зарядка MagVOOC - це рішення OPPO для бездротової зарядки, яке може повністю зарядити пристрій з акумулятором ємністю 4000 мАг всього за 56 хвилин, а однієї хвилини достатньо, щоб отримати одну годину роботи пристрою в режимі очікування. Причому заряджати можна не лише смартфони, а й гарнітури та інші пристрої з підтримкою заряджання безпроводу.

Потужність портативної «таблетки» Oppo MagVOOC склала 20 Вт і тут запропонували роздільну конструкцію передавальної котушки та материнської плати. Це дозволило зробити зарядку тонкою та покращити тепловідведення. Що стосується зовнішньої батареї, то вона підтримує бездротову зарядку смартфонів 20 Вт і провідну зарядку 10 Вт. Їй достатньо 2-х годин, щоб повністю зарядити акумулятор на 4500 мАг.

Показала Oppo та прототип повітряної зарядки потужність до 7,5 Вт, яка дозволяє заряджати апарат під різними кутами та можна переміщатися. Щодо часу серійного запуску аксесуарів MagVOOC та анонсу перших пристроїв з підтримкою магнітної бездротової зарядки, то компанія не розголошувала своїх планів у цьому напрямку.

Підписуйтесь на Andro News в Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: sparronews

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 23.08.2021
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube