Анонс Samsung Galaxy Flip 5: Найцікавіший гаджет сьогоднішньої презентації

26.07.2023 1017 0

Гідний конкурент численим китайським розкладачкам

На заході Galaxy Unpacked, що відбувся сьогодні в Південній Кореї, Samsung представила безліч нових пристроїв. Серед них Samsung Galaxy Z Flip 5, який став наступником торішнього Galaxy Z Flip 4. Саме цей пристрій, напевно став найцікавішою новинкою презентації.

 

 

Тут без мікроскопа можна помітити зміни у порівнянні з минулим поколінням і вони точно підуть пристрою на користь. Ці зміни посилять позиції смартфона у порівнянні з численими конкурентами: Motorola Razr Ultra, OPPO Find N2 Flip і Vivo X Flip. 

 

 

Samsung Galaxy Z Flip 5 це вертикальна розкладачка яка всередині має 6,7-дюймовий AMOLED-дисплей з роздільною здатністю FHD+ і адаптивною частотою розгортки до 120 Гц. Головною фішкою нової моделі є великий 3,4-дюймовий зовнішній дисплей sAMOLED з максимальною яскравістю 1600 ніт і частотою оновлення 60 Гц.

 

 

Екран виглядає як значок у формі папки, що робить його унікальним. Завдяки збільшеному розміру з’явилось багато нових сценаріїв взаємодії: наприклад відповідати на текстове повідомлення, переглядати сповіщення, керувати відтворенням музики, отримувати доступ до Samsung Wallet і швидких налаштувань, не відкриваючи головний дисплей. Він захищений склом Corning Gorilla Glass Victus 2.

 

 

Окрім великого зовнішнього дисплея використовується  новий шарнірний механізм із подвійною рейковою структурою та розсіюванням зовнішнього впливу. Телефон також можна скласти, не залишаючи жодних зазорів, щоб пил і вода не осідали всередину. Galaxy Z Flip 5 має сертифікат захисту за стандартом IPX8. 

 

Що стосується камер, змін у порівнянні з попередником немає. Подвійна задня камера, яка складається з 12-мегапіксельного сенсора з OIS і надширококутного 12-мегапіксельного об’єктива. Всередині є ще одна камера на 10-Мп для відеозв’язку. 

 

 

Під капотом Samsung Galaxy Z Flip 5 працює на процесорі Snapdragon 8 Gen 2 із тактовою частотою 3,36 ГГц. Він має до 8 ГБ оперативної пам’яті та 512 ГБ внутрішньої пам’яті. Пристрій живиться від акумулятора ємністю 3700 мАг з підтримкою швидкої зарядки 25 Вт, а також бездротової зарядки. Інтерфейси доволі стандартні:порт USB-C, WiFi-6E, Bluetooth 5.3, NFC.

 

Що стосується ціни, то Samsung Galaxy Z Flip 5 стартує від $999 за базову модель 256 ГБ. Варіант на 512 ГБ коштує $1199. Пристрій пропонується в кольорах м'ятний, графітовий, кремовий і лавандовий. Складаний телефон доступний для попередніх замовлень відсьогодні, а продажі починаються з 11 серпня. Ціна та доступність можуть відрізнятись залежно від ринку продажів.

 

Читати також: Представлено серію Samsung Galaxy Tab S9

 

Джерело: Samsung

 

Автор: Олександр Коваленко Дата публікації: 26.07.2023
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube