Apple перейде в iPhone на microLED дисплеї власного виробництва

21.05.2023 1123 0

Купертинівці вперше можуть реально стати інноваторами

За останнє десятиліття Apple витратила щонайменше 1 млрд доларів на дослідження технології microLED і планує виробляти дисплеї цього типу, щоб знизити свою залежність від сторонніх постачальників екранів.

 

 Apple планує в майбутньому випустити iPhone з дисплеєм microLED, згідно з сьогоднішнім звітом видання DigiTimes про мережу поставок.

 

 

Ця технологія дисплея забезпечить вищу яскравість, зменшене енергоспоживання, покращений коефіцієнт контрастності та інші переваги порівняно з поточними iPhone з OLED-дисплеями.


У платному звіті стверджується, що Apple Watch Ultra стане першим пристроєм Apple, який перейде на microLED, а потім iPhone і iPad.

 

Оскільки очікується, що Apple Watch Ultra використовуватиме microLED не раніше 2024 року, до запуску першого iPhone, який прийме цю технологію, мине ще як мінімум декілька років. Вже відомо, що всі чотири моделі iPhone 15, які з’являться пізніше цього року, матимуть OLED-дисплеї.

 

 

Тим часом Apple все ще завершує перехід на OLED-дисплеї. Першим пристроєм Apple з OLED-дисплеєм був оригінальний Apple Watch, за яким пішов iPhone X, а перші моделі iPad і Mac з OLED-дисплеями, за чутками, будуть представлені наступного року.

 

Перехід на microLED, швидше за все, відбуватиметься за аналогічною траєкторією від менших до більших пристроїв.

 

Читати також: ChatGPT від OpenAI отримав офіційний додаток для iOS

 

Джерело: macrumors

Автор: Олександр Коваленко Дата публікації: 21.05.2023
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube