Apple представить новий колір iPhone 14 на весняному заході

04.03.2023 2563 0

Apple покаже новий сонячний Iphone на початку весни

7 і 8 березня Apple проводить щорічну весняну презентацію де оголошується новий колір останнього випущеного iPhone. Цього разу буде оголошено жовтий колір iPhone 14 та iPhone 14 Plus. Можливо, для iPhone 14 Pro буде доступний новий колір «Gold».

 

 

Щоб зберегти попит на свої iPhone і зберегти їх цінність, Apple щовесни випускає нові кольори. Це дозволяє їм повторно випускати той самий продукт у новому стилі, не змінюючи ціни, задовольняючи клієнтів і збільшуючи продажі. Цікава магія Apple: китайські інженери випускають цілі лінійки пристроїв, незвичні форм-фактори і привозять все це на MWC, а купертинівці після цього показують новий колір і хом’яки знов біжать в AppStore купляти “новинку”.

 

 

У березні минулого року Apple представила новий зелений колір для iPhone 13 і iPhone 13 mini, а також новий колір Alpine Green для моделей iPhone 13 Pro.

У квітні 2021 року Apple випустила iPhone 12 і iPhone 12 mini у фіолетовому кольорі. А жовтий колір ми востаннє бачили на iPhone 11 у 2019 році

 

Читати також: Революційні технології з MWC і не тільки, які на Росії побачать лише по телевізору, звісно якщо і їх не заборонять ввозити

 

Джерело: techleakszone

Автор: Олександр Коваленко Дата публікації: 04.03.2023
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube