Apple радісно оголосила - оновлення watchOS додасть нові фічі для здоровʼя! Але лише для нових годинників. Бо старі не потягнуть?

12.12.2023 585 0

ТАК МИ "ЛЮБИМО"!

 

Компанія Apple сьогодні радісно представила оновлення операційної системи watchOS 10.2. Головною фічею стала можливість запитувати дані про здоров'я через Siri та заносити їх у додаток Health.

 

 

"Ми дбаємо про те, аби дані користувачів були якомога доступнішими!" - запевнили в Епл. І справді - тепер власники годинників Series 9 та Ultra 2 зможуть голосом просто сказати Siri свій пульс чи кількість кроків. Зручно!

 

А от власники старіших моделей, на жаль, не зможуть. Бо, за словами Епл, лише нові годинники достатньо потужні для такої фічі, щоб обробляти її локально на пристрої. І зовсім не тому, що компанія хоче змусити оновити пристрої заради неї!

 

 

Також Siri поки що розуміє лише англійську та китайську. Але Епл обіцяє додати підтримку нових мов. Колись. Можливо. Якщо це принесе прибуток.

 

Адже головне для них - безпека та задоволення клієнтів! Які, звісно, куплять нові годинники і не скаржитимуться. Бо хіба можна сумніватися у благих намірах найдорожчої компанії світу?

 

Джерело - 9to5mac

Автор: Andrii S. Дата публікації: 12.12.2023
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube