Apple Watch X: чергова інновація від Apple, яку захочуть усі

14.08.2023 600 0

Нарешті Apple оновить свої Apple Watch

Очікується, що наступна лінія розумних годинників Apple буде незначною модернізацією, проте стало відомо, що компанія працює над оновленням «Watch X» до 10-річчя пристрою. 

 

 

Apple Inc. планує різке оновлення свого розумного годинника, але цього року ви не побачите його. Очікується, що моделі 2023 року, які мають вийти наступного місяця, будуть незначними оновленнями — таким поступовим оновленням, яке характеризувало продукт в останні роки. Минулого року, наприклад, головним доповненням моделі Series 8 став датчик температури тіла. Роком раніше великою зміною став більший дисплей. А за рік до цього Apple востаннє підвищила продуктивність пристрою, коли випустила Series 6 із швидшим чіпом і зчитувачем кисню в крові.

 

 

Справа в тому, що Apple не дає споживачам багато причин купувати новий годинник з кожним поколінням. Минулого року компанія дійсно випустила вражаючий новий Apple Watch Ultra, який стимулював оновлення високого рівня, але 2023 рік (знову) буде ще одним стриманим роком.

 

Що відомо: компанія розробляє більш тонкі Apple Watch X з магнітним механізмом кріплення ремінця, датчиком артеріального тиску та microLED-екраном. Очікується, що цей годинник з'явиться на ринку в кінці 2024 року або в 2025 році, знаменуючи десяте покоління гаджета, як це було у випадку з iPhone X.

 

 

Традиційні механічні кріплення ремінців займають цінний для інженерів простір, який Apple могла б використовувати для оптимізації розмірів пристроїв або для збільшення ємності батареї і додавання нових внутрішніх компонентів. Таке рішення створене для того, щоб ремінці попередньої моделі підходили до нових годинників, у випадку з Watch X, усе зміниться.

 

Вже у вересні 2023 року будуть представлені Apple Watch Series 9, які отримають покращений процесор та, можливо, ще якусь фішку, як це було раніше. Цього ж дня будуть показані флагманські Apple Watch Ultra другого покоління та нова лінійка смартфонів iPhone 15.

 

Читайте також: iPhone SE 4 буде мати оновлений дизайн

 

Джерело: bloomberg

Автор: Неля Самсон Дата публікації: 14.08.2023
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube