ASUS ROG Ally отримав офіційну дату анонсу, вбивця Steam Deck вийде вже в травні

26.04.2023 1264 0

Початок травня буде щедрим на анонси різних компаній

Компанія Asus активно просуває свою майбутню мобільну ігрову консоль усіма можливими способами. Живі фотографії у руках блогерів та журналістів, офіційні слайди з характеристиками, тести у різноманітних бенчмарках. Усе це робиться, щоб підігріти інтерес публіки перед анонсом. І ось нарешті компанія оголосила офіційну дату презентації.

 

 

Подія станеться вже 11 травня. Наразі точно невідомо чи почнуться продажі одразу після релізу, але враховуючи те, що тестові зразки вже пару тижнів на руках у блогерів, затримки бути не повинно. Усі основні характеристики, окрім часу автономної роботи вже відомі.

 

Детально ми їх розглядали в окремій статті яку ви можете прочитати за цим посиланням. Нижче залишу офіційний слайд з основними параметрами пристрою.

 

 

Основне питання без відповіді це ціна, представник компанії стверджує що вона буде менше $1000, але це дуже розпливчате формулювання. 900 це теж менше тисячі, але набагато більше ніж просять за основного конкурента Steam Deck, звісно творіння від Asus потужніше, але все ж таки для ринку ціна має величезне значення.

 

Читати також: Часу роботи Apple Reality Pro не вистачить навіть для перегляду фільму

 

Джерело: asus

Автор: Олександр Коваленко Дата публікації: 26.04.2023
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube