Asus Zenfone 8: флагман у компактному корпусі або відсікти все зайве

16.05.2021 7119 1

Asus вирішила йти наперекір тренду зі зростанням діагоналей дисплеїв і робить різкий розворот. Вона уподібнюється до минулої Sony і випускає компактний флагман Zenfone 8. І це зараз єдиний смартфон для тих, хто хоче отримати флагманське залізо на базі Android у компактному форм-факторі. Але чи вдасться Asus Zenfone 8 стати популярним і досягти успіху там, де інші кинули шукати успіх?

З новинкою компанія пішла шляхом не нарощування цін і функціональності, а вирішила запропонувати відносно доступний апарат з флагманською міццю і необхідним набором рис, без надмірностей. Але спроба створити доступний флагман незмінно супроводжується компромісами, і перший із них — відмова від поворотної камери.

У корпусі "вісімки" ви не знайдете нічого незвичайного для наших днів. Смартфон вийшов слизьким, що має дисплей, де товщину рамок намагалися зрізати по мінімуму, і з добре помітним блоком основної камери. Але при цьому діагональ екрану помірна і не стали "впихати" датчик глибини, макродатчик або монохромну нісенітницю. Вибрали основний модуль на 64 Мп та ширик на 12 Мп, але обійшлися без телеоб'єктиву.

Загалом із створенням знімків камера справляється нормально. Вдень практично все круто за деталізацією, за швидкістю роботи, і за якістю фото. Якщо знімати в ясні дні і не особливо затлумитися, камерою ви, швидше за все, залишитеся задоволені. Можна знімати непогано і вночі, якщо не намагатися стрибнути вище голови.

У додатках та іграх Asus Zenfone 8 повертається дуже швидко, скаржитися тут нема на що. Але «техноманьякам» усе це не має значення. Їм куди цікавіше, як справи з нагріванням, адже, як відомо, Snapdragon 888 вийшов гарячим чіпом і саме цей факт списували як на причину того, що компактні з флагманським процесором штампувати точно не будуть. Під максимальним навантаженням апарат нагрівається та скидає частоти. Дива не сталося, Snapdragon 888 приборкати не вдалося.

Представники Asus обіцяють, що Zenone 8 простягне у звичайному режимі без підзарядки добу – і, схоже, не лукавлять. Якщо не "залипати" в іграх, використовувати його помірно і лише у справі, смартфон розрядиться "у нуль" ближче до ночі. Навантаживши смартфон ґрунтовно, будьте готові до того, що заряд вичерпається вже до середини дня. Але, якщо розрядиться, поповнити заряд вдасться швидко — підтримка швидкої зарядки є.

По сукупності характеристик Asus Zenfone 8 влаштує тих, кому подавай зручний для щоденного використання смартфон. Дисплей солідний та зроблений на совість. Процесор швидкий, але з норовом. Звук - нормальний, робітникам сподобається. Автономність – нормальна. Камера - зійде для тих, хто не знімає фото з установкою "хочу фотошедевр", основні сценарії зйомки він "тягне" упевнено. Ось таким вийшов Zenfone 8, він створений у ключі «для всього і без надмірності».

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 16.05.2021
Коментарі
Всього коментарів: 1
 
Kiril Nikulin
0
1)есть инфра порт в данном телефоне?
2) gcam исправляет некоторые косяки камеры?
3) возможно ли клонировать приложения?
спасибо!
22.05.2021 18:08
Відповісти

Останні ролики на YouTube