Бездротові навушники Haylou T16 з шумодавом за $40

21.07.2020 2418 0

Виробників навушників розвелося багато і смартфонобудівники, що поважають себе, не відстають, пропонуючи фірмові гарнітури. Хтось уже встиг зробити ім'я, а комусь треба пробиватися на ринку, завойовуючи свою аудиторію. Найчастіше цікаві рішення можна знайти на краудфандингових майданчиках, наприклад, на платформі Xiaomi Youpin.

Саме там йде збирання коштів на бездротові навушники занурювального типу Haylou T16 вартістю $40. Це гарнітура із системою активного шумоподавлення, пристойною автономністю та кейсом, заряджати який можна і безпроводом.

Декларується час роботи на одному заряді – 6 годин. Зарядний кейс дозволить збільшити тривалість роботи до 30 годин. "Дозаправити" комплектний футляр можна через USB Type-C роз'єм або, використовуючи бездротову док-станцію. Haylou T16 мають звукову котушку CCAW і модуль Bluetooth 5.0.

За уловлювання сторонніх шумів у Haylou T16 відповідають чотири мікрофони - по два на правому та лівому навушниках. На вибір 3 режими роботи: Transparent, Noise Cancellation та Outdoo. При активації першого з них можна чути звуки з навколишнього середовища і вести розмову, не припиняючи слухати музику. У другому користувач матиме максимально чисте звучання, а Outdoo покликаний нівелювати шум вітру під час спортивних тренувань на відкритому повітрі.

Джерело: gizmochina

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 21.07.2020
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube