Blackview і OSCAL скидають ціни до 80% - перший літній розпродаж AliExpress

01.06.2024 2880 0

Хапайте новинки 

 

Літо вже настало, а це означає, що час шалених знижок на AliExpress! З 1 по 7 червня тут відбуватиметься великий розпродаж. Ну а компанія Blackview разом зі своїм підрозділом OSCAL вже підготували для вас новинки зі шквалом неймовірних пропозицій.

 

 

Перша ластівка - складаний смартфон HERO 10. Попри бюджетну ціну як для розкладачки, він забезпечить надійність аж на 250 тисяч згинань. Секрет - у міцному сталевому шарнірі та 6-нанометровому процесорі Helio G99. Фінальна ціна - $359.

 

Якщо ж вам більше по душі планшети, зверніть увагу на Tab 18 з 12-дюймовим екраном та чотирма колонками Harman Kardon. Насолоджуйтеся кіно, не виходячи з дому! Плюс батарея витримує кілька днів активного використання, а ПК-режим 2.0 дозволить працювати як на справжньому комп'ютері. 
А ще, у пристроя є альтернатива - бо Blackview також випустив планшет MEGA 1. Це пристрій більше про стиль, а також він трохи компактніше - 11.5 дюймів проти 12.

 

 

Якщо ж планшети не для вас, придивіться до розумного годинника X20 з круглим 1,43-дюймовим AMOLED-дисплеєм небаченої чіткості. Ця новинка від Blackview відстежуватиме ваш сон, серцевий ритм та підтримає понад 100 видів тренувань. Заряду вистачить на 5-7 днів!

 

 

А ще Oscal представив міцний PILOT 2 з двома екранами та потужними світлодіодними ліхтариками. Його здатність витримувати екстремальні умови підтверджена військовим стандартом. Плюс акумулятор на 8000 мАг із швидкою 45-ватною зарядкою. Чого тільки немає у списку розпродажів! Тут ще й є компактний і водночас продуктивний Mini PC MP100, тож обирайте тей пристрій, що вам дійсно сподобався, бо зараз - найкращий час.

Автор: Andrii S. Дата публікації: 01.06.2024
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube