Великий успіх OnePlus на ринку Індії

31.07.2020 2886 0

Бренд OnePlus у всіх на слуху останні роки. За короткий термін своїми смартфонами він зміг домогтися визнання і багато хто не проти повторити його успіх. У цьому компанія будь-коли прагнула купувати частку ринку з допомогою дешевих трубок, підтримуючи імідж виробника флагманських пристроїв. Локальним успіхом стало перше місце OnePlus на індійському ринку смартфонів за підсумками другого кварталу цього року.

Вся королівська рать

Так, за підсумками роботи за період з квітня по червень нинішнього року OnePlus припало на частку 29% частки індійського ринку в преміальному сегменті. Це за умови, що у першому кварталі цього року компанія була на третьому місці, і її частка оцінювалася приблизно у 15%. Під преміальним маються на увазі моделі з цінниками вище $400. У спину компанії дихає Samsung, а на третьому місці опинилася Apple.

Популярні смартфони

Своїм успіхом китайська компанія має бути вдячно OnePlus 8, який став найпопулярнішою моделлю у преміальному сегменті. Його частка оцінюється в 19%, а серед його сильних сторін аналітики відзначають ємний акумулятор, дисплей із підвищеною частотою оновлення, пристойну продуктивність та фірмову оболонку OxygenOS. З невеликим відставанням за ним слідує Vivo V19 і трохи віддалік Samsung Galaxy A71. У топ-самих придбаних пристроїв змогли пробитися iPhone SE 2020 та iPhone 11.

Разом з тим, за підсумками другого кварталу цього року відвантаження преміальних пристроїв на ринок Індії впало на 32%. Більше того, у квітні постачання прагнули до нуля через карантинні заходи.

Джерело: counterpointresearch

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 31.07.2020
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube