Балакучість і критика на адресу HarmonyOS коштували співробітнику Oppo роботи

29.05.2021 2692 0

Негативно відгукнувся про продукт конкурента - пиши заяву про звільнення

Щирість і чесність гідні похвали, але іноді відверте та правдиве зауваження може сильно ускладнити життя. Краще промовчати і не критикувати продукт конкурента, а своїми гаджетами доводити, що вони кращі. Це важливо, коли ви даєте коментар як співробітник якоїсь компанії, адже є велика ймовірність, що ваші слова будуть інтерпретовані як позиція самої фірми. Це на своєму досвіді переконався співробітник Oppo, який за нестриманість слів втратив роботу.

Як виявилося, він дозволив собі безсторонньо висловитися щодо операційної системи HarmonyOS від Huawei. Схоже, що він критично і негативно відгукнувся про програмний продукт конкурента. Як підсумок — йому довелося вибачитись і залишити свою посаду. А все тому, що своїми словами він кинув тінь на Oppo, і його коментарі трактували як ставлення самої компанії до операційної системи.

Чи ухвалив рішення про звільнення співробітник сам чи його попросили залишити компанію, невідомо. Як і немає розуміння, наскільки різкими були його висловлювання і чи мали вони дію на шанувальників Oppo. У будь-якому разі, він шкодує про скоєне і зрозумів сенс приказки «мовчання — золото».

Підписуйтесь на Andro News в Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал

Джерело: gizchina

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 29.05.2021
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube