Чергова колаборація Samsung з відомим брендом: Galaxy Flip 5 Maison Margiela edition - витончений стиль від модного бренду

05.11.2023 1459 0

Дизайн. Стиль. Естетика.

Раніше ми уже писали про колаборацію Samsung та Lacoste, які випустили серію унікальних чохлів для своїх складаних пристроїв Galaxy. На цей раз компанія знову об'єднується з модним брендом, Maison Margiela, та готується до випуску спеціальної версії Galaxy Flip 5. Раніше, минулого року, Samsung уже співпрацювала з цим брендом та випустила унікальний Galaxy Flip 4. Що ж получилося цього року?

 

 

Очікується, що нова спеціальна версія Galaxy  Flip 5 матиме ті ж внутрішні характеристики, що і звичайна модель, але з деякими косметичними змінами. 

 

 

Витоки зображень показують, що телефон матиме дизайн, натхненний графіті. Також, скоріш за все, разом зі смартфоном буде поставлятися комплектний чохол зі шкіри. На телефоні, як ми бачимо з фото,  можна буде встановити і фірмові шпалери.

 

 

Про ціну та доступність Galaxy Flip 5 Maison Margiela поки що нічого не відомо. Однак очікується, що він буде випущений в обмеженій кількості, як і його попередник. 

 

Торішня спеціальна версія була доступна лише в Гонконзі, Франції та Південній Кореї. Поки що невідомо, чи буде Galaxy Flip 5 Maison Margiela edition випущений більш широко.

 

Нагадаймо, це далеко не єдине спеціальне видання Galaxy Flip 5, яке випустила компанія Samsung. Якщо вам більше до душі ретро, зверніть увагу на Galaxy Flip 5 Retro Edition - це повернення до старих розкладних телефонів Samsung.

 

Джерело: mspoweruser

Автор: Неля Самсон Дата публікації: 05.11.2023
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube