Чому змінюється курс Monero і що чекає на криптовалюту?

16.10.2024 321 1

Курс Monero, як і вартість інших криптовалют, переживає сильну волатильність. Цю особливість можна сприймати як плюс, оскільки ви можете заробити на короткострокових коливаннях ціни. Популярність проєкту викликана його орієнтиром на анонімність.

 

 

Учасники мережі Monero можуть використовувати функції, які забезпечують конфіденційність: кільцеві підписи, доказ із нульовим розголошенням, стілс-адреси, Dandelion++.

 

Новини, які можуть позначитися на вартості XMR

Головний фактор, який впливає на те, скільки коштує 1 Монеро у доларах – попит на крипту. Поки цифрова монета буде цікава користувачам як платіжний засіб, доти її вартість збільшуватиметься чи знижуватиметься залежно від співвідношення попиту та пропозиції.

 

Криптовалюта XMR вважається найкращим приватним альткоїном, на що частково вплинули зовнішні фактори. Санкції, геополітичні конфлікти та інші заборони призвели до того, що частина інвесторів вирішила діяти анонімно.

 

 

На Monero курс утримується на відносно стабільній позначці і через те, що всі спроби злому мережі провалилися. Захист можна назвати практично ідеальним. Інтерес користувачів до цієї криптовалюти підігрівають періодичні згадки про неї у ЗМІ.

 

Онлайн-курс криптовалют, який можна відстежувати на біржах, також може змінюватись із загальної ринкової тенденції. Монеро входить до тридцятки найкращих цифрових монет за показником капіталізації. Тому актив чутливий до будь-якого сильного висхідного руху.

Чого очікувати від курсу Монеро?

Проєкт Monero може зазнавати як різких підйомів ціни, так і стрімких спадів. Секретом успіху стартапу можна назвати вдалу реалізацію технології шифрування даних за допомогою протоколу CryptoNote. Для підтвердження транзакцій використовують кільцеву модель з одноразовими адресами. Мережа XMR працює таким чином, щоб заплутати ланцюжки підтвердження, через що навіть її власники не зможуть дізнатися особисті дані користувачів та залишки на їх рахунках.

 

 

Цю особливість можна одночасно вважати як плюсом, так і мінусом. Перевага в тому, що крипта користується популярністю в даркнеті і конкурентів у неї замало. Це допомагає підтримувати попит та курс Монеро до долара. До недоліків можна віднести наступне: 

 

  • Регулятори не підтримують подібну модель, тому вона не може конкурувати із прозорими платіжними системами. У Біткоіна більший обсяг транзакцій.
  • Через необхідність шифрування мережа більш складна. Але на монету підтримується гарний попит, оскільки вона закриває вузьку нішу, через що співвідношення XMR to USD залишається на гідному рівні.

 

Ця криптовалюта відмінно підійде для заробітку на короткострокових стратегіях. Але й для довгострокового інвестування цей актив також вважається гарним вибором. Це пов'язано з тим, що проєкт залишається в ТОПі та швидко реагує на позитивний рух ринку, через що на Монеро курс одразу зростає.

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 16.10.2024
Коментарі
Всього коментарів: 1
 
Haveno Reto
0
Децетралізовані біржі, такі як Haveno, надають можливості безпечного та надійного обміну Монеро без нав'язливого KYC.
16.10.2024 22:09
Відповісти

Останні ролики на YouTube