Ці смартфони отримають MIUI 15 - названі смартфони, на які прилетить оновлення

10.09.2023 1001 0

 користувачі можуть радіти

 

Компанія Xiaomi готується випустити наступну версію своєї прошивки MIUI 15 у листопаді 2023 року. Хоча офіційного списку сумісних пристроїв поки немає, ресурс Xiaomiui склав прогнозний перелік моделей, які отримають це оновлення.

 

 

Серед смартфонів лінійки Xiaomi очікується підтримка MIUI 15 для флагманських Xiaomi від 11 серії та вище, для усіх Mix Fold та планшетів починаючи з Pad 5.

 

 

З лінійки Redmi оновлення отримають усі смартфони Redmi K від 40 версії, а також усі смартфони Redmi починаючи з 10 версії (за виключенням Redmi 10A та Redmi Note 10 4G). Усі планшети серії також отримають 15 версію прошивки.

 

 

А от з POCO ситуація дивна: в списку нема легендарного Poco f3, але здається компанія вирішила, що прийшов час йому йти на покій. А от всі смартфони 4 покоління поко то вище MIUI 15 отримає, навіть бюджетний Poco M4.

 

 

MIUI 15 принесе низку вдосконалень, зокрема розширені опції кастомізації заблокованого екрана, покращення приватності та продуктивності, можливо підтримку Ultra HDR для фото і відео.

 

Варто зазначити, що поки немає офіційного підтвердження цього списку з боку Xiaomi, і нас можуть очікувати ще деякі сюрпризи, наприклад були чутки, що Xiaomi Pad 5 більше не буде отримувати оновлень, а тут в списку він є. Остаточний перелік пристроїв, сумісних з MIUI 15, стане відомий найближчим часом.

 

Джерело: xiaomiui

Автор: Андрій Ш. Дата публікації: 10.09.2023
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube