Давно пора: Garmin Venu 3 отримає версію з функцією, котрої не вистачало

08.08.2023 789 0



Апдейт, котрий фанати чекали два роки


Компанія Garmin готується до випуску наступного покоління годинників Venu, замінюючи моделі Venu 2, Venu 2S і Venu 2 Plus. За непідтвердженими даними, розробляються Venu 3 та Venu 3S, а їх офіційна презентація може відбутися під час IFA 2023 в Берліні.


Попереднє покоління, Venu 2, вийшло на ринок більше двох років тому, а Venu 2 Plus був представлений в першій частині 2022 року. Здається, компанія працює не покладаючи рук над створенням Venu 3, при цьому плануються різні модифікації.


 

За словами інсайдера, Volza додав посилання на модель A04542, яка раніше пов'язувалася з Venu 3S. За інформацією, компанія також використовує модельний номер A04543 для звичайної версії Venu 3. Згідно з витоками, Venu 3S отримає підтримку GPS та Wi-Fi, яка є стандартом для багатьох сучасних смарт-годинників, однак це може зменшити час автономної роботи, якою гармін славиться.


Це також може вказувати на те, що Garmin, можливо, не планує випускати окрему модель з музичною функцією, подібну до Venu Sq 2 Music. Крім цього, згідно з даними, Venu 3S буде доступний в кольорах "Dust Rose + Soft Gold", що, ймовірно, вказує на колір ремінця та корпусу.

 



Відомості з імпортного сайту Volza та інших джерел вказують на те, що Garmin Venu 3 будуть представлені вже дуже скоро. Наразі ми знаємо дуже мало про ці моделі, проте вже зараз інтерес у любителів бренду зростає.

 

Читати також: Розпродаж зарядних станцій Choetech - до зими варто готуватися завчасно

Джерело: notebookcheck

Автор: Андрій Ш. Дата публікації: 08.08.2023
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube