Дизайн Nothing Ear (1) Stick: Nothing Ear (1) з оновленим кейсом

03.07.2022 9541 0

Прозорість на місці та чохол «розтягнули»

Однією з центральних тем профільних ЗМІ є анонс Nothing Phone (1). Про новинку вже багато відомо і сюрпризом її реліз не стане. Виявилося, що в планах компанії не тільки випуск першого смартфона, але вона готує нову пару навушників Nothing Ear (1) Stick.

 

Уявити нову гарнітуру можуть одночасно з Nothing Phone (1) - 12 липня. Вона стане продовженням Nothing Ear (1), де ставку зроблять на стильний прозорий корпус та доступний цінник. Завдяки всюдисущим мережевим інформаторам ми можемо оцінити дизайн Nothing Ear (1) Stick.

 

 

Перше враження - перед нами Nothing Ear (1), поміщені в інший футляр прямокутної форми. Візуально чохол виглядає тоншим і його витягнута форма створена для зручності та комфорту розміщення в кишені.

 

Самі навушники не зазнали серйозних змін. Хіба що можуть зникнути силіконові наконечники. Якщо це так, то компанія взяла на озброєння підхід Apple з AirPods без силіконових насадок за нижчою ціною, ніж AirPods Pro з вушними силіконовими насадками і активним шумозаглушенням. Адже цінник має бути як у Nothing Ear (1) – 100 євро.

 

За чутками, Nothing Ear (1) Stick запропонують автономність на рівні 7 годин на одному заряді та 30 годин при «дозаправці» за допомогою зарядного кейсу. Обіцяють підтримку швидкої зарядки, режим із низькою затримкою та систему шумоподавлення.

 

Підписуйтесь на Andro News в Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

 

Джерела: 9to5google , notebookcheck

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 03.07.2022
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube