Ембарго на Apple Vision Pro знято - перші огляди блогерів, комплект, камера

30.01.2024 3438 0

ПЕРШІ ОГЛЯДИ

 

YouTube-блогери нарешті отримали можливість поділитися своїми враженнями від нових окулярів доповненої реальності Apple Vision Pro напередодні старту продажів у США.

 

На каналах Marques Brownlee, The Verge та інших можна побачити, що чекає на користувачів у комплекті з Vision Pro. Це - запасні подушечки, ремінці, чохол, зовнішній акумулятор, полотно для чищення та інше.

 

 

Також у комплекті йдуть оптичні лінзи від ZEISS, які кріпляться магнітно всередині окулярів. Ремінці дозволяють рівномірно розподілити вагу гаджета на голові.

 

 

Щодо вражень від використання, то Vision Pro отримали похвалу за якість дисплею та трекінг рук, але критику за жахливий час автономної роботи. Батареї вистачає лише на 2-2.5 години без підзарядки.

 

 

Блогери також записали розмову один з одним на Apple Vision Pro, чесно кажучи, виглядає це трохи крінжово - неначе безкоштовна ШІ підмінює рухи губ, саме обличчя періодично зникає неначе провал під хромокей. Але, це лише перша спроба таке зробити. Далі, вочевидь, буде краще.

 

Отже, як і будь-який перший гаджет від Apple, Vision Pro має певні недоліки, але в цілому виглядає як пристрій з майбутнього. Так, деякі фішки наразі працюють не дуже, проте згадайте перший iPhone - там не було навіть фронтальної камери, проте революція сталась. Тож, сподіваємося, що ось воно - нове майбутнє!

Автор: Andrii Shypta Дата публікації: 30.01.2024
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube