Гарячий розпродаж Pixel 5 5G: легендарного компактного камерофона за ціною всього 9 327

12.08.2023 28841 1

Малюк, який вразить багатьох: pixel 5

Смартфони лінійки Pixel були і залишаються важливим елементом в екосистемі Google. Прийшовши на зміну пристроям Nexus, лінійка мала вдихнути нове життя в апарати від Google і поставити їх в один ряд з флагманами інших компаній. Так це і сталося, зараз існує багато моделей від Google, які збирають прихильників по цілому світу. Не виключення і один із найкращий та доступних смартфонів сьогодення - Pixel 5. 

 

 

Серія Pixel славиться своїми фотоможливостями та компактними розмірами апаратів, це, напевно, один із найкращих смартфонів за такими характеристиками, у порівнянні з цим малюком - усі інші смартфони здаються “лопатами”.

 

 

Він увібрав у себе найкращі здобутки сучасності та поєднує відмінний процесор Snapdragon 765G 5G та чудовий OLED дисплей 6.0” з частотою розгортки у 90 Гц. 

 

Найбільш вдалою та улюбленою для багатьох “фішкою” є “чистий Android”, багато хто відмічає плавність та стабільність роботи таких пристроїв.

 

 

 

Також смартфон виконаний із приємних матеріалів - цілісно-металева конструкція, покрита матовим покриттям. На цьому фоні виділяється квадратний блок камери. І він класний. Там же  розміщений і сканер відбитків пальців. Такий дизайн запам’ятовується і не набридає.

 



 

Акумулятор тут не найбільшої ємності - всього 4080 мАг, але і сам смартфон невеликий, хоча через оптимізованість оболонки користувачам переважно вистачає заряду на цілий робочий день.

 

 

 

Смартфон підійде людям, які люблять строгий дизайн без “прикрас” та які хочуть вижати зі свого смартфона максимум. Pixel 5 можна придбати за посиланням нижче:

 

Pixel 5 5G 6/128 GB Global ROM - 9 327 грн.

 

Детальніше ознайомитись з пристроєм можна в огляді на нашому YouTube каналі:

 

 

Як замовляти посилки з Aliexpress в будь-яке місто України можна подивитися в докладній інструкції за цим посиланням:

 

Як замовляти посилки з Aliexpress

 

Читайте також: Оновлений Google Messages виявився кращим ніж у Apple

Автор: Неля Самсон Дата публікації: 12.08.2023
Коментарі
Всього коментарів: 1
 
Євгеній
1
Так, піксель 5 чудовий смартфон, але забули написати, що за посиланням телефон не новий а бувший у використанні (на алі вказано Item Condition - Used).
14.08.2023 10:15
Відповісти

Останні ролики на YouTube