Google покращила Android, фішки MIUI 13, Galaxy S22 тепер по-дорослому і що буде з анонсом iPhone 13

24.07.2021 4181 0

Тиждень, що минає, навряд чи запам'ятається, як найнасиченіший на прем'єри і якісь події. Але дещо їй все ж таки вдалося залишити в пам'яті. Наприклад, Huawei офіційно підтвердила, що лінійка Huawei P50 дебютує 29 липня, у OnePlus вийшов цікавий та привабливий за ціною Nord 2, а POCO викотила F3 GT йому на противагу ринку Індії. Згадуємо й інші події тижня, що запам'яталися.

Смартфони на Android почнуть попереджати, коли ви довго залипнете в екран смартфона. І все це в рамках "цифрового благополуччя" користувачів. Так само стало відомо, що не варто повністю довіряти Google Maps, вони можуть бути небезпечними і проведуть смертельно небезпечним шляхом у горах.

У мережу злили ролик із ZTE Axon 30 у головній ролі. Підекранна фронталка дійсно не видно, але отримати на неї якісні фоточки навряд чи вийде. Все ж таки технологія ще сира і є обмеження, обійти які не виходить. Чекаємо, що зможуть запропонувати Xiaomi, Oppo, Vivo та Samsung. Можливо в них вдасться зробити краще.

Samsung готується до Unpacked і вже за традицією інсайдери поспішає злити всю інформацію про новинки. Днями вони назвали цінники на Galaxy Z Fold 3 і Galaxy Z Flip 3. Демократично їх точно не назвеш і складні пристрої знову далекі від звання масових. Не буде дешевою і серія Galaxy S22, але є шанс завезти 65 Вт зарядку.

Дивує те, з якою завзятістю Huawei бореться за життя. Вона навіть зважиться на те, щоб вивести на світовий ринок Huawei P50. Звичайно, без сервісів Google, що робить їх нішевою пропозицією.

А ось у Oppo з її «дочками» все складається чудово. За підтримки Realme та OnePlus компанії вдалося в перший літній місяць стати другою на світовому ринку. З приходом OnePlus Nord 2 позиції сім'ї Oppo повинні зміцнитися. У планах також вихід Oppo Watch 2 з новим чіпом та повним набором датчиків. Realme готується випустити конкурентів MagSafe і днями в мережу виклали фоточки двох версій магнітної зарядки у виконанні китайців.

Вчора відбулася прем'єра POCO F3 GT, яка на глобальний ринок не вийде. Як і не планують продавати на світовому ринку Xiaomi Mi Pad 5 з Snapdragon 870, запропонувавши лише версію з Snapdragon 860. Компанія працює над двома версіями Redmi K40 Ultra, розкладинкою з гнучким дисплеєм і завершує приготування до анонсу Xiaomi Mi Mix 4. підекранну селфі-камеру і подивимося, «приділить» вона ZTE Axon 30 чи ні.

І, звичайно ж, до розряду головних «сливів» тижня варто віднести інформацію про фішки MIUI 13. Крім шаблонної обіцянки, що вона буде легша і швидша за попередника, вона запропонує механізм віртуального розширення оперативної пам'яті і плаваюче вікно для ігор. Ці та інші новини — на відео. Приємного перегляду!

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 24.07.2021
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube