Готуйте грошики - смартфони подорожчають

28.05.2021 2847 3

У другому півріччі продовжиться зростання цін на мобільні пристрої

Ця музика буде вічною — зростання цін на електроніку. Виробники не готові бути Робін Гудамі, щоб роздавати свої смартфони на збиток. Звичайно, простіше сказати, що смартфонобудівники дуже жадібні хлопці і тому невпинно підвищують вартість своїх пристроїв, щоб все більше набивати свої кишені.

На жаль, до неминучого зростання цін на електроніку підштовхують і виробники компонентів до них. Свою лепту у роздування вартості вносить і дефіцит на ринку. Зростання цін продовжиться і в другому півріччі цього року нам доведеться звикати до нових цінників на смартфони. Про це попередив широку аудиторію віце-президент Realme Сюй Ці.

В одному з інтерв'ю він заявив, що на початку року спостерігалася гостра нестача 5G-чіпів, серед яких найбільше в дефіциті опинилися платформи Snapdragon 888 та Snapdragon 870. Спостерігався дефіцит і 4G-процесорів.

Крім того, топ-менеджер Realme зазначив, що відбулося зростання цін на пам'ять, компоненти до зарядних адаптерів та інші комплектуючі. У середньому вони додали у ціні 10%. Усе це неминуче позначиться вартості кінцевих продуктів — вона збільшиться. Спровокує зростання цін і 5G-смартфони, що набирають популярність. Користувачі у низці країн вже розпочали активну міграцію на апарати з підтримкою мереж п'ятого покоління. Зростання попиту такі моделі також підхльосне підвищення їх вартості.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: mydrivers

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 28.05.2021
Коментарі
Всього коментарів: 3
 
Местный Волкодав
-2
Пять лет назад появилась возможность купить смарт с приемлемыми характеристикам за 200$, прошло пять лет, а смарт с приемлемыми характеристиками стоит 180$
По ходу журнашлюшки опять пи$дят)
29.05.2021 11:37
Відповісти
Vladislav D
-5
и если бы не эти китайцы со своим говном отборным, то и цены не так бы росли!...
28.05.2021 14:33
Відповісти
Sereduk Vasyl
-3
Вони кожного року дорожають якщо ви не знали…
28.05.2021 12:39
Відповісти

Останні ролики на YouTube