Lenovo Legion Y90: максимальна потужність для геймерів

21.01.2022 2098 0

Lenovo Legion Y90 стане черговим ігровим смартфоном компанії

Після того, як у Китаї відсвяткують Новий рік, на нас чекає розсип новинок. Зокрема, єдиним фронтом виступатимуть ігрові смартфони, які випустять компанії Xiaomi, ZTE та Lenovo. Сьогодні поговоримо про новинку Lenovo Legion Y90, вихід якої компанія вже почала активно тизерити.

Виробник виклав у мережу короткий ролик про смартфон, показавши його дизайн. Новинка передбачувано отримає агресивний та брутальний зовнішній вигляд, який видає у ній рішення для геймерів. На торці видно вентиляційні отвори для відведення тепла.

За даними мережевих інформаторів Lenovo Legion Y90 оснастять 6,92-дюймовим AMOLED-екраном Е-4 від Samsung з частотою оновлення 144 Гц і частотою відгуку тача 720 Гц, платформою Snapdragon 8 Gen 1, до 18 Гб оперативної пам'яті та флеш Гб. Обіцяють функцію віртуального розширення оперативної пам'яті на 4 Гб.

В активі Lenovo Legion Y90 будуть висувні курки, лінійний вібромотор, порт USB Type-C та акумулятор ємністю 5500 мАч зі швидкою зарядкою потужністю 68 Вт. Не обійтися тут і без системи охолодження, яка буде покликана ефективно відводити тепло. Подейкують, що після півгодини гри в Honor of King на максимальних налаштуваннях графіки, корпус нагрівається до 39,2 градуса і середня частота кадрів становить 119,8.

Підписуйтесь на Andro News в Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: sparronews

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 21.01.2022
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube