Характеристики Motorola Razr 3: гнучка та потужна альтернатива Galaxy Z Flip 3

11.01.2022 1950 0

Чергова реінкарнація смартфона-розкладачки

Lenovo вирішила натиснути на ностальгічні нотки сучасних платоспроможних людей, які в молодості мріяли або мали новомодну для свого часу розкладачку Motorola, випустивши Razr. Фішкою пристрою стали не стільки характеристики, скільки відчуття та дизайн, де тон задає гнучка панель.

Щоправда, два покоління гнучких Motorola Razr у результаті не набули великої популярності. Але саму компанію це не бентежить, і вона готує до анонсу Motorola Razr 3, який буде хизуватися флагманським чіпом Snapdragon 8 Gen 1. Очікується, що смартфон отримає 6/8/12 Гб оперативної пам'яті, 128/256/512 Гб постійної та гнучкої AMOLED -панель із частотою оновлення 120 Гц та роздільною здатністю FullHD+. На зовнішній стороні буде мініатюрний додатковий екран, але його характеристики невідомі.

Приписують Motorola Razr 3 акумулятор ємністю всього 2800 мАг, NFC та селфі-модуль на 32-мегапікселі. Основна камера запропонує два датчики, де головним має бути 50 Мп сенсор OmniVision OV50A і йому на допомогу дадуть ультраширик на 13 Мп. Тильна та фронтальна камери зможуть знімати уповільнену зйомку зі швидкістю 120fps у форматі FullHD та створювати відео 4K зі швидкістю 60fps. Як операційна система Motorola Razr 3 отримає Android 12 і його анонс варто чекати в червні нинішнього року.

Підписуйтесь на Andro News в Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: gizmochina

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 11.01.2022
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube