Huawei Band 8 - головний конкурент Xiaomi Smart Band 8, вийде 17 квітня

14.04.2023 1914 0

Перший погляд на фітнес браслет Huawei Band 8

Компанія Huawei запланувала велику презентацію на 17 квітня, рівно за день до аналогічної події від Xiaomi. Як сьогодні стало відомо, окрім смартфонів компанія покаже ще одну цікаву новинку. 

 

 

На офіційному тізері показали наступне покоління фітнес браслетів компанії із назвою Huawei Band 8. Наразі на ринку трекерів панує компанія Xiaomi, але компанія Huawei після випуску моделі Band 6 почала потроху переманювати користувачів у свій табір. Band 7 ще трохи зміцнив позиції бренда на ринку носимих гаджетів.

 

На тлі нещодавніх подій багато людей можуть у цьому поколінні віддати перевагу саме пристрою від Huawei. Нажаль якихось подробиць про майбутній пристрій наразі немає, єдине на що можна звернути увагу це зміна дизайну з округлого на прямокутний із пласкими гранями, і наявність одразу трьох кольорів корпусу.

 

 

Судячи з минулих версій ми отримаємо AMOLED дисплей з функцією Allways on, датчики серцебиття та рівня кисню в крові та безліч режимів тренувань. Дуже важливою буде саме ціна браслета, від цього і буде залежати його популярність, а її ми дізнаємось вже на презентації.

 

Читати також: Mi Band 8 та Xiaomi Pad 6: нарешті розкрито дизайн на офіційному запрошенні

 

Джерело: weibo

Автор: Олександр Коваленко Дата публікації: 14.04.2023
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube