iPhone 14 отримає роз'єм USB 3.0

20.04.2022 2442 0

І це новий стандарт Lightning

Apple впровадила порт USB Type-C в iPad Pro і додала роз'єм у адаптер швидкої зарядки. Але при цьому компанія не поспішає запроваджувати його в iPhone, продовжуючи робити ставку на пропрієтарний роз'єм Lightning. Є чимало тих, хто вважає, що Apple настав час прощатися з цим портом. Але, на жаль, не цього року. Надійшло повідомлення, що всі моделі серії iPhone 14 отримають Lightning, який оновлять до стандарту USB 3.0.

 

 

Про це із широкою аудиторією поділилося видання iDrop News. Вважається, що з приходом USB 3.0 власники новеньких iPhone зможуть набагато швидше передавати файли та дані зі смартфона на комп'ютер. Обіцяна пропускна здатність має становити 4,8 Гбіт/с. І начебто все непогано і в своїй новій версії Lightning виглядає цілком життєздатним роз'ємом, але все ж напевно будуть ті, хто поставить питання: чому не USB Type-С?

 

Джерело вважає, що справа все в грошах або жадібності Apple. Зараз компанія непогано заробляє на ліцензійних відрахуваннях, які вона отримує з кожного аксесуара, що виробляється з роз'ємом Lightning. Це солідні суми, відмовлятися від яких компанія не має наміру. І робити це вона буде доти, поки порт для заряджання не зникне в iPhone і пристрої не переведуть повністю на бездротову зарядку.

 

Підписуйтесь на Andro News в Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

 

Джерело: idropnews

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 20.04.2022
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube