iPhone 15 Pro отримає сенсорні кнопки гучності і не тільки

21.03.2023 1218 0

З iPhone приберуть майже всі рухомі частини

Щотижня з’являються нові чутки про довгоочікувану лінійку Apple iPhone 15 Pro, причому предметом таких витоків є різні аспекти телефону. Наприклад, один із нещодавніх витоків продемонстрував тонкі рамки навколо дисплея смартфона.

 

 

Тепер згідно із повідомленням ShrimpApplePro стало відомо що Телефони цього року отримають нові твердотільні кнопки регулювання гучності з тактильним відгуком , подібні до кнопки Home, представленої в iPhone 7. Це означає, що кнопки більше не матимуть рухомих частин і будуть розрізняти силу натискання. Чи будуть кнопки мати окремий двигун taptic для зворотнього відгуку поки незрозуміло.

 

 

Перемикач режимів звуку не прибрали повністю, але він також стане або повністю сенсорним, або просто буде вмикати режими натисканням, а не переміщенням повзунка. Чи буде це зручно, поки незрозуміло, але спершу теж багато хто вважав що сенсорна кнопка “додому” не буде повноцінною заміною фізичної і дуже помилялись.

 

 

Доречі, файли CAD з iPhone 15 і iPhone 15 Plus, також опубліковані сьогодні, показують, що молодші версії залишаться зі старими кнопками гучності та перемикачем режимів.

 

Читати також: Meizu 20 це "найкрасивіші смартфони в історії" - дизайнери від скромності не помруть

 

Джерело: twitter

Автор: Олександр Коваленко Дата публікації: 21.03.2023
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube