iPhone SE 4: Плід спекуляцій щодо дизайну та функцій

14.08.2023 3036 1



Фішки з iPhone 15 в iPhone SE 4

Четверте покоління iPhone SE готується до випуску з рядом нових можливостей, які передадуться з моделей як iPhone 14, так і iPhone 15 Pro. Відомий інсайдер з прізвищем "Unknownz21" поділився деталями специфікацій найдешевшого iPhone.


Як повідомляється, iPhone SE 4 буде базуватися на дизайні iPhone 14 і має отримати 6,1-дюймовий OLED-дисплей, що є значним оновленням відносно поточних LCD-екранів в SE лінійці. Особливість полягає в використанні порту USB Type-C замість роз'єму Lightning. Також передбачається використання технології Face ID, що розвіює попередні спекуляції про можливе збереження кнопки Touch ID.

 



Можливо, найбільш яскравою новинкою стане впровадження кнопки дій, аналогічної тій, що з'явилася в iPhone 15 Pro та iPhone 15 Pro Max. Ця особливість має відрізнити iPhone SE 4 від інших моделей, оскільки iPhone 15 і iPhone 15 Plus, ймовірно, не будуть обладнані цією функцією. Також новий iPhone буде мати одну задню камеру, що нагадує попередню модель.


Виробники, очевидно, змагаються за контракт на постачання OLED-панелей для iPhone SE 4, що може свідчити про значне покращення якості екрана. Крім того, очікується наявність вбудованого 5G-модему від Apple, довгоочікуваного рішення.


Читати також - Samsung DeX - може замінити пк, але не хоче цього робити


Джерело: gizmochina

Автор: Андрій Ш. Дата публікації: 14.08.2023
Коментарі
Всього коментарів: 1
 
Хтось
0
мене і старий дизайн влаштовував, з іпс дисплеєм, кнопкою хоум та великими рамками. суть ж напевно такого смарта - практичність.
15.08.2023 17:06
Відповісти

Останні ролики на YouTube