iPhone X з USB Type-C у продажу, крута MIUI 13 і чому ти захочеш новий флагман Realme

06.11.2021 2347 0

Тим, хто хоче бути в курсі подій у світі технологій, ми пропонуємо новий випуск новин. Стів Возняк розкритикував iPhone 13, Realme привезе до Європи планшет з чіпом Qualcomm, Xiaomi незабаром представить Xiaomi 12, а ентузіаст може непогано заробити на iPhone з портом USB Type-C.

В черговий раз є привід для ниття, що тиждень видався не найцікавішим на новини. Спостерігається тиша і благодать, але все ж таки дещо цікаве трапляється. Так, наприклад, у США згадали, що давно вони не демонстрували завзяту боротьбу за інтереси національної безпеки. Нова ініціатива – демонтаж та утилізація обладнання ZTE та Huawei, яке раніше встигли закупити дрібні американські стільникові оператори.

Цього тижня ентузіасти та блогери продовжили вивчати новенькі Pixel-фони. Знайшовся черговий привід кинути камінь у «город» новинок. Вдалося встановити, що в режимі 60 Гц Google Pixel 6 Pro споживає більше енергії, ніж 120 Гц.

Китайська компанія Realme повідомила, що вона визріла для того, щоб показати справжній флагман. Вона представить його на початку наступного року і коштуватиме він близько $800. А ще компанія зробить сюрприз європейським споживачам, запропонувавши їм Realme Pad не з чіпом Helio G80, а Snapdragon 870.

Користувачі, які встигли накатити MacOS на свої ноутбуки, продовжують ділитися враженнями про операційну систему. І не завжди у позитивному ключі. Було виявлено нові проблеми, які псують враження від роботи системи. Поки Apple упирається встановлення порту USB Type-C у своїх iPhone, комусь вдається на цьому заробляти. Причому дуже непогано. Ентузіасту, який вжив порт USB Type-C в iPhone X пропонують за нього $100100. І це може бути не межа, торги ще тривають.

По темі Xiaomi можемо лише розповісти про те, що до виходу Xiaomi 12 рукою подати, MIUI 13 теж мають показати до кінця року і компанія всерйоз розраховує зійти на вершину смартфона Олімпу протягом 3-х років. З цікавого компанія представила нове покоління системи рідинного охолодження. Теоретично все виглядає круто, а ось ефективність її перевіримо наступного року на одному з флагманів з топовою платформою Qualcomm. Ці та інші новини — у ролику. Приємного перегляду!

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 06.11.2021
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube