З Google Play прибирають усі програми для запису дзвінків

10.05.2022 1652 0

Вже завтра простір магазину програм буде зачищено

Зараз серед великих компаній стало модно дбати про конфіденційність користувачів (Meta не береться до уваги). Ось і американська корпорація Google вирішила не відставати від трендів.

 

Починаючи вже з 11 травня цього року почнуть діяти нові правила Google Play, згідно з якими з магазину зникнуть усі програми, які дозволяють записувати дзвінки.

 

За інформацією одного з користувачів Reddit, раніше працездатність подібних програм забезпечувалася API доступності (або Accessibility API). Але тепер його використання для запису голосових дзвінків більше неможливо.

 

 

Представники Google на вебінарі для розробників також заявили, що доступ до API не призначений для запису дзвінків, і з таким його використанням компанія буде активно боротися.

 

Accesibility API – це частина платформи або ОС, яка може надавати стороннім програмам інформацію про об'єкти з якими вона взаємодіє.

 

Варто сказати, що нововведення Google не торкнуться попередньо встановлених або завантажених програм. Так що, якщо потрібно, то ще є час, щоб завантажити подібну програму.

 

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

 

Джерело: phonearena

Автор: Денис Шестеринский Дата публікації: 10.05.2022
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube