Як знайти прихований альбом у телефоні Xiaomi

24.02.2021 31247 4

Розбираємося, як приховати важливі фотографії на смартфонах Xiaomi.

Напевно у вас у житті з'являлася необхідність зробити з вашого смартфона свого роду сховище деяких приватних файлів, будь то важливі документи або фотографії, якими ви б хотіли ділитися тільки з найближчим колом осіб. Якщо ви є власником смартфона Xiaomi, то прошивка MIUI допоможе вам приховати, а потім знайти прихований альбом на смартфоні Redmi з потрібними вами фотографіями. Сьогодні ми розберемося з вами, як це можна зробити.

Як приховати альбом на Xiaomi

Для початку вивчимо алгоритм приховування альбомів із фотографіями. Відкриваємо рідну програму Галерея, далі натискаємо на розділ Альбоми.

У цьому розділі будуть перераховані всі зібрані вами та вашим смартфоном альбоми. Вибираємо потрібний альбом, тримаємо кілька секунд на ньому палець, поки не вискочить меню вибору дій.

Однією з цих дій буде можливість "Зробити невидимим" потрібну папку. Натискаємо на неї та отримуємо потрібний результат – альбом став прихованим.

Як відкрити прихований альбом на Xiaomi.

Тепер зробимо зворотне: щоб зробити прихований альбом знову видимим, знову заходимо в Галерею, натискаємо на три точки (пункт Опції Галереї) і бачимо на екрані пункт Настройки.

Вибравши цей пункт, шукаємо опцію «Показувати приховані альбоми» та натискаємо на неї. Після цього в розділі «Альбоми» будуть вказані всі папки, що є на смартфоні.

Вибираємо необхідний нам альбом довгим натисканням і в списку вибираємо «Скасувати приховування» (на нашій версії MIUI цей пункт називається "Відобразити"). Після цього альбомом можна користуватися як завжди.

Такими простими способами можна керувати конфіденційністю на вашому пристрої.

Автор: Егор Лебедев Дата публікації: 24.02.2021
Коментарі
Всього коментарів: 4
 
Мария
6
Добрый день! Подскажите пожалуйста как мне вернуть видео из скрытого альбома? Я его туда добавила, телефон писал о синхронизации с облаком, но не хватило памяти, только с платной подпиской можно продолжить
А в скрытых альбомах пусто. И через шнур у компьютера не удалось найти. Буду благодарна за ответ! Спасибо!
08.10.2022 09:56
Відповісти
Вероника
2
Зайдите в галерею, потом в альбомы и протяните сверху в низ, должно появиться подтверждение пароля который вы ставили. Вводите пароль. Потом вам покажет все ваши скрытые фото/видео. Если там нету, тогда я не знаю
06.06.2023 09:45
Відповісти
Катерина
0
Зайшла в галерею,але я не ставила графічний ключ,а без нього прихованих фото не показує
04.03.2024 21:13
Відповісти
Вікторія
0
Скористуйтесь сканером пальця для відкриття.
22.04.2024 00:41
Відповісти

Останні ролики на YouTube