Як віджети змінять MIUI 12.5

13.08.2021 14567 0

Xiaomi тестує віджети у стилі iOS

Крім флагмана Xiaomi Mi Mix 4, робопса CyberDog, планшетів серії Xiaomi Mi Pad 5 минулого вівторка компанія представила MIUI 12.5 Enhanced Edition. Це покращена версія фірмового інтерфейсу, яку вже цього місяця отримають флагманські моделі компанії. Основний акцент було зроблено на оптимізації, а не на впровадженні нових функцій.

Сьогодні стало відомо, що у MIUI 12.5 Enhanced Edition розробники запропонували нову систему віджетів у стилі iOS. Зараз вона тестується на китайській версії оболонки і її можуть випробувати користувачі, які беруть участь у програмі бета-тестування та встановили App Vault (V5.0.56) та MIUI Gallery (V2.2.21). В даний час ці версії програм можна встановити тільки на пристрої з бета-складання MIUI на базі Android 11.

Тепер користувачі можуть розміщувати віджети з розмірами 2×2, 4×2, 4×4 та 2×3 на головному екрані. З'явився новий «Магазин віджетів», за допомогою якого користувачі можуть розміщувати віджети на свій вибір у будь-якому місці на екрані. Також з'явилися нові віджети системних програм.

У період з 17 серпня до 20 жовтня компанія тестуватиме систему віджетів. Це говорить про те, що вихід стабільного складання, особливо глобальної версії, доведеться чекати кілька місяців, щоб випробувати нову функцію.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: gizmochina

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 13.08.2021
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube