Класичний Apple iPhone 11 отримав велику знижку – елегантність та якість фото доступні лише за 9 874

07.12.2023 683 0

iPhone з закругленими краями

Компактний iPhone 11 з класичним дизайном останній у лінійці Apple мав заокруглені грані. Багато хто знайде його зовнішність привабливою на контрасті з останніми чотирма поколіннями. До того ж недорогий зараз Apple iPhone 11 має відмінні можливості фото, а зі знижкою став ще дешевшим. 

 


Екран IPS з діагоналлю 6,1” робить iPhone 11 компактним на фоні сучасних смартфонів. Ігри на ньому мають приголомшливий вигляд і швидко працюють завдяки процесору Apple A13 Bionic. 

 


Розблокувати екран iPhone 11 можна за допомогою швидкої та надійної FaceID, яка працює на основі блоку датчиків і камер TrueDepth. Технологія працює так само добре, як і у сучасних моделях. 

 


Найкраще, що може запропонувати iPhone 11 – якісне фото та відео. На тильній стороні розташовані дві камери: 12 МП ширококутна з діафрагмою f/1.8 і оптичною стабілізацією, а також 12 МП надширококутна з діафрагмою f/2.4, кутом огляду 120 градусів і цифровою стабілізацією. Якість фото та відео краща, ніж у багатьох сучасних смартфонів, Apple iPhone 11 може знімати відео 4K/60 fps.

  


Це покоління iPhone 11 пропонує яскраві колірні варіанти та округлі форми, які багатьом подобаються більше, ніж  сучасні iPhone, пласкі зі всіх боків. Смартфон пропонує непогане поєднання характеристик та ціни. Придбати смартфон з купоном від продавця на $3 можна за посиланням:

 

Apple iPhone 11– 9 873,97 грн

 

Усі актуальні пропозиції та суперзнижки можна знайти у нашому Telegram: 

 

Аndro-price (Aliexpress)

 

Як замовляти посилки з Aliexpress у будь-яке місто в Україні можна подивитись в докладній інструкції за цим посиланням: 

 

Як замовляти посилки з Aliexpress

Автор: Андрій Русанов Дата публікації: 07.12.2023
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube