Кількість завантажень додатків з Google Play та App Store б'є рекорди

17.07.2020 3706 0

Пандемія коронавірусу внесла серйозні корективи у життя людей. У багатьох країнах більшість змушені були сидіти вдома на самоізоляції. Бажаючи скрасити нудний дозвілля різними пізнавальними і розважальними програмами, користувачі почали масово встановлювати програми на свої гаджети.

Більше качали додатків

За даними компанії Sensor Tower, другий квартал нинішнього року став рекордним за кількістю завантаженого софту. Йдеться про 37,8 млрд завантажень додатків з Google Play та App Store, що дало приріст 31,7%. Так, кількість завантажень додатків з App Store склала 9,1 млрд, а з Google Play - понад 28 млрд.

Найпопулярнішим додатком у App Store став Zoom, який 2 квартал 2020 року встановили 94 млн разів, побивши квартальний рекорд TikTok у 67 млн установок. Що стосується Google Play, то тут рекордсменом став TikTok, який став ще також найпопулярнішим додатком у США та Європі. На другому місці за кількістю скачувань став той самий Zoom.

Більше платили за софт

Усього за першу половину цього року користувачі витратили $50,1 млрд на покупку додатків з App Store та Google Play. І це 23,4% більше, ніж витрачено ними на придбання софту за аналогічний період минулого року. Найбільше заробити вдалося фірмовому магазину програм Apple — $32,8 млрд. В активі Google Play $17,3 млрд.

Джерело: androidcentral

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 17.07.2020
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube