Компанія визначилася з анонсом Honor Magic V

04.01.2022 1823 0

10 січня дебютує складний смартфон із Snapdragon 8 Gen 1

Перший смартфон Honor з гнучким дисплеєм вийде цього місяця. Про це сьогодні офіційно оголосила сама компанія і в якості дати прем'єри Honor Magic V обрано 10 січня. Тізер, який сповіщає про майбутній анонс містить запрошення стати свідками того прогресу, якого було досягнуто компанією. На додаток ще показали оформлення основної камери Honor Magic V.

Форм-фактор новинки нам вже знайомий з таких моделей як Galaxy Z Fold 3, Oppo Find N, Huawei Mate X та інших пристроїв. На задній панелі встановили прямокутний майданчик основної камери з трьома датчиками зображення і тильна кришка отримала текстурований малюнок «під метал». Не складно побачити, що на зовнішній стороні Honoe Magic V буде запропоновано додатковий екран із фронтальною врізаною в нього.

У Китаї незабаром Новий рік і компанія явно поспішає випустити його до свята та розпродажів, які будуть влаштовані напередодні. Нам обіцяють, що це буде перший доладний смартфон, в основі якого лежить система на чіпі Snapdragon 8 Gen 1. В активі пристрою буде швидка зарядка потужністю 66 Вт, операційна система Android 12 (Android 12L?) з фірмовою оболонкою Magic UI 6.0, гнучкий дисплей діагоналлю 8 дюймів, зовнішній 6,5-дюймовий екран та 50 Мп датчик як головний в основній камері.

Підписуйтесь на Andro News в Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: weibo

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 04.01.2022
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube