Компанія тизерит головні фішки Nubia Red Magic 7

25.01.2022 2101 0

Потужна платформа, ультрашвидка зарядка та ефективне охолодження

Не секрет, що ZTE готує до анонсу нове покоління ігрового смартфона - Nubia Red Magic 7. Компанія вже тизерить новинку і випустила плакат, який розкриває чотири її характеристики. Зважаючи на все, виробник пишається системою охолодження, продуктивністю та швидкістю провідної зарядки.

Перша цифра «41279» може вказувати на площу, де забезпечується відведення тепла. Це говорить про те, що компанія встановить усередині Nubia Red Magic 7 ефективну та потужну систему охолодження, яка відповідатиме за охолодження чіпсету Snapdragon 8 Gen 1.

Друге зображення з цифрою 165 Вт вказує на те, якою потужністю можна буде заповнити акумулятор. На даний момент це найпотужніше рішення на ринку. За чутками, ємність акумулятора складе 4500 мАч і на заповнення 50% піде лише 5 хвилин. Третя цифра 1101769 явно вказує на те, скільки Nubia Red Magic 7 набирає за підсумками забігу в AnTuTu. Останнє зображення орієнтує на те, що дисплей ігрового смартфона запропонує 100% охоплення колірного простору DCI-P3.

Відомо, що Nubia Red Magic 7 отримає 6,8-дюймовий OLED-дисплей роздільною здатністю FullHD+, до 18 Гб оперативної пам'яті, операційну систему Android 12 з фірмовою оболонкою та 64-мегапіксельний датчик як головний в основній камері.

Підписуйтесь на Andro News в Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал .

Джерело: gizmochina

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 25.01.2022
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube