Концепт: інше прочитання Xiaomi Mi Mix Alpha

22.07.2020 3148 1

Восени минулого року Xiaomi презентувала концептуальний Mi Mix Alpha. У своєму комерційному виконанні смартфон так і не з'явився на ринку, але це не скасовує того факту, що він виглядав ефектно і футуристично. Відкинувши убік скепсис про практичність та надійність такого пристрою, ідеї «завернути» мобільник з двох сторін у екран, не відмовиш в оригінальності.

Сама компанія всерйоз подумує про те, щоб випустити смартфон, що має екрани з обох боків. Про це свідчить патент Xiaomi, який було знайдено у надрах патентного відомства на початку липня. Ідея нового смартфона надихнула відомого дизайнера Джермейна Сміта на створення концепту, відтвореного на основі патентних зображень смартфона.

Треба сказати, що такий Xiaomi Mi Mix Alpha в новому прочитанні ефектно. Вся лицьова панель пристрою відведена під дисплей-водоспад, немає жодних вирізів у екрані та механічних кнопок на торцях. У нижній частині тильного боку розташувався допоміжний екран, який припадає близько 2/3 «спинки». А третина, що залишилася, стала притулком для величезного одиночного датчика основної камери. У поданні дизайнера, це буде 108 Мп сенсор з об'єктивом, що виїжджає.

Чи вийде такий смартфон у світ, немає жодної інформації. Але Xiaomi може піти на створення цього пристрою. Хоча б представивши його як оригінальний концепт.

Джерело: letsgodigital

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 22.07.2020
Коментарі
Всього коментарів: 1
 
Роман Шаров
-1
Это ж старый Miх Alpha, но с другим обыгранием камеры)
23.07.2020 08:08
Відповісти

Останні ролики на YouTube