Концепт TCL Fold 'n' Roll: згинати і розтягувати

15.04.2021 2872 0

TCL показала Fold 'n' Roll, де матриця може згинатися та розтягуватися

З колись химерної концепції доладні смартфони починають поступово займати свою нішу на ринку. TCL серед тих компаній, хто експериментує з гнучкими дисплеями та вчора показала концепт смартфона Fold'n Roll, здатний трансформуватися у планшет.

Сама назва вже вказує на ключову особливість пристрою: його можна складати та скручувати. Залежно від сценаріїв використання або особистих уподобань Fold'n Roll можна скласти навпіл або згорнути в згорток. Всі ці трансформації дозволяють отримати апарат, що має дисплей діагоналлю 8,85 дюйма або 10 дюймів.

Про технічні характеристики смартфона не було сказано жодного слова. TCL віддала перевагу повідомити про те, що вивчає питання, які компоненти потрібні і доречні для апарату з таким форм-фактором. Дуже схоже, що далі концепції не піде. Це лише фантазії та візуалізації на тему того, як можна з маленького смартфона зробити планшетний гаджет.

Тим не менш, TCL пообіцяла до кінця нинішнього року все ж таки випустити комерційний складний смартфон. Яким він буде, залишається лише здогадуватись. Раніше компанія демонструвала різні концепти, де екран тягли та згинали у кількох місцях як по горизонталі, так і по вертикалі.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: androidauthority

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 15.04.2021
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube