Консоль Lenovo Legion Go вийде в комплекті з окулярами AR до кінця року – багато нових даних та рендерів

21.08.2023 1243 2

Сайт Windows Report оприлюднив багато нових зображень майбутньої портативної ігрової консолі Lenovo Legion Go. За попередніми даними, пристрій представлять на IFA 2023, його вихід супроводжуватиме ціла екосистема аксесуарів, серед яких – окуляри альтернативної реальності.


Про гарнітуру з умовною назвою Lenovo Legion AR відомо небагато.Це компактні окуляри – судячи з рендеру, вони не мають власної батареї та живляться за допомогою USB. Невідомо, чи можна буде придбати пристрій окремо від Legion Go.

 


Контролери консолі поєднують зручності Steam Deck та інших конкурентів. Тут є трекпад та кнопки на тильній стороні. Також позаду розміщено колесо, як у мишки. Джерела припускають, що джойстики будуть оснащені датчиком Холла.

 

 


Lenovo Legion Go оснащена 8” дисплеєм, більшим ніж в інших портативних консолей. Судячи з зображень, його рамка досить вузька.

 

 

За попередніми даними консоль працюватиме на Windows 11 за допомогою процесора  AMD Ryzen Z1 – подібного до того, що встановлений  в Asus ROG Ally. Рендери демонструють будову систему охолодження Legion Go. Через отвори у задній кришці повітря засмоктується вентилятором та викидається через верхню грань.

 

 


У нижній частині Legion Go, ймовірно, розташований акумулятор. Там є досить багато місця для великої батареї, що могла б забезпечити непоганий час автономної роботи. Очікується, що Lenovo Legion Go стане доступною у четвертому кварталі цього року.

Автор: Андрій Русанов Дата публікації: 21.08.2023
Коментарі
Всього коментарів: 2
 
Doktor
0
Asus, Lenovo - поки що таке собі, але потім може в когось вийде
21.08.2023 14:45
Відповісти
Петро
1
Ого, з окулярами ще не було. Asus, що скажеш?
21.08.2023 14:43
Відповісти

Останні ролики на YouTube