Червоний, синій, рожевий: вибирай ефектний Samsung Galaxy Note 20

06.08.2020 2914 0

Вчора відгриміла презентація Samsung Galaxy Note 20, яка за задумом компанії орієнтована на широку аудиторію. Позиціонується новинка як вибір оптимальних людей, яким не потрібні максимальні показники. Тут пішли шляхом спрощення цілого ряду параметрів і, мабуть, найнесподіванішим відкриттям стала тильна кришка, виготовлена з glastik. Це комбінація скла та пластику, а, щоб надати ефектності смартфону, тут запропонували цікавий м'ятний та бронзовий відтінки на додаток до білого та сірого кольорів.

Як виявилося, палітра корпусів Galaxy Note 20 буде набагато багатша і чотирма квітами справа не обмежиться. Схоже, що компанія припасла найяскравіші та найефектніші відтінки на потім. Йдеться про сині, червоні та рожеві кольори. Спочатку дізнатися про існування цих відтінків дозволив один із промо-плакатів компанії. А сьогодні відомий інсайдер Ice Universe виклав у мережу фото Galaxy Note 20 у синьому, червоному та рожевому кольорах. Швидше за все, у такому виконанні смартфони будуть доступні лише на низці ринків.

А ще інформатор заявив, що самі співробітники Samsung не відчувають великого оптимізму щодо Galaxy Note 20. Але керівництво компанії наполягло на тому, щоб така модель з'явилася заради отримання максимального прибутку за обмежених витрат на її створення та виробництво.

Цікаво, що за повідомленнями інших джерел, сама компанія при цьому не чекає великого попиту на новинку, а все через кризу, спричинену пандемією коронавірусу. Обережно Samsung замовила для флагманів серії Galaxy Note 20 на 20% менше комплектуючих, ніж для попередників. У планах продати 10 млн. новинок до кінця нинішнього року.

Джерело: twitter

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 06.08.2020
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube