Критична проблема! Apple пообіцяла виправити в Apple Watch проблеми з перегрівом та швидкою розрядкою у наступному оновленні watchOS

07.11.2023 771 0

Apple пообіцяли виправити критичну проблему

Apple Watch Series 9 та Apple Watch Ultra 2 були представлені разом з iPhone 15 у вересні, вони внесли багато апаратних і програмних інновацій, але уже встигли принести користувачам розчарування. А вся справа у надмірному перегріві та швидкому розряджанні смарт-годинників. Це проблема торкнулася не лише цьогорічних новинок, з оновленням watchOS 10.1 і попередні моделі наділити такими ж проблемами. 

 

 

За даними Reddit, спільноти підтримки Apple, X та інших джерел, проблема зачіпає кілька моделей, включаючи старіші, такі як Watch SE і Watch Series 5, і зовсім нові версії, такі як Apple Watch Ultra 2. Проблема видається досить серйозною: один користувач зазначив, що "watchOS 10.1 вбиває акумулятор на моєму Apple Watch", розряджаючи його зі 100 до 50 відсотків менш ніж за 60 хвилин.

 

 

Як ви, мабуть, знаєте, високі температури - це фактор, який негативно впливає на продуктивність літій-іонних акумуляторів, вони змушують іони літію рухатися швидше, що призводить до швидшого розрядження акумулятора і, як наслідок, до скорочення терміну його служби. Це саме те, що сталося з користувачами Apple Watch Series 9 і Watch Ultra 2.

 

 

Apple, схоже, частково вирішила цю проблему за допомогою оновлення iOS 17.1, зазначивши, що воно вирішило проблему, пов'язану з "підвищеним енергоспоживанням", коли годинник під управлінням watchOS 10.1 з'єднується з iPhone, що використовує iOS 17, як зазначає MacRumors. Однак, схоже, це не вирішило проблему повністю.

 

 

У повідомленні Apple зазначила, що проблему буде виправлено в оновленні watchOS, яке вийде "найближчим часом", не вказавши більш конкретну дату, конкретні моделі та причину проблеми. Однак, враховуючи характер проблеми, ми сподіваємося, що вона є пріоритетною. Як повідомляється, Apple планує випустити iOS 17.1.1 для iPhone і, сподіваємося, також випустить watchOS 10.1.1 з виправленням.

 

Джерело: engadget

Автор: Неля Самсон Дата публікації: 07.11.2023
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube