Найбільші постачальники TWS-навушників у другому кварталі

05.09.2021 2665 0

Apple лідирує, але її частка суттєво скоротилася

Компанія Apple продовжує домінувати на ринку електроніки, що носиться, і кожні четверті навушники, поставлені в другому кварталі нинішнього року, були виробництва концерну з Купертіно. Але вперше в історії компанії її частка на ринку TWS-навушників серйозно просіла. Якщо роком раніше її частка становила 38%, то за підсумками другого кварталу 2021 цей показник скоротився до 26,5%.

Аналітики схильні говорити про те, що падіння Apple є тимчасовим і в другій половині нинішнього року з виходом нового покоління AirPods компанія поверне втрачені позиції. У будь-якому випадку навіть зараз становище концерну з Купертіно на ринку TWS-навушників домінує і вона випереджає другий Xiaomi, що йде більш ніж на 17%. В активі китайської компанії 5,3 млн. поставлених гарнітур і частка 9,1%.

На третьому місці з часткою 8,8% та 5,2 млн відвантажених навушників у другому кварталі 2021 року опинилася Samsung. Цікаво, що у річному обчисленні зростання південнокорейського гіганта становило 40,5%. Четвертий рядок дістався компанії Skullcandy, що стала найшвидшим брендом — зростання 285,4%. В результаті за рік її частка з 1,9% зросла до 7%, а в кількісному вираженні це 4,1 млн. поставлених TWS-навушників.

Замкнула топ-5 компанія QCY, відвантаження якої з квітня по червень нинішнього року склали 2,5 млн і це дозволило їй зайняти 4,2% частки ринку бездротових гарнітур. Усього за другий квартал 2021 року було поставлено 28,3 млн навушників проти 54,9 млн роком раніше.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: canalys

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 05.09.2021
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube