Купити розумний робот-пилосос Midea VCR15 за низькою ціною

24.08.2020 1501 1

Пропонуємо вам розглянути можливість покупки робота-пилососа Midea VCR15 за цілком осудні гроші. Він стане в нагоді для тих, у кого через велику завантаженість немає часу на прибирання, є діти, які відволікають з приводу і без, а також якщо ви прихильник максимально спростити сумний процес прибирання в квартирі. Робот-пилосос Midea VCR15, як кажуть, без шуму та пилу пробіжиться по приміщенню, щоб зібрати крихти та порошинки.

Це типовий робот-пилосос круглої форми, оснащений LED-дисплеєм, таймером та системою навігації, яка дозволяє йому вільно пересуватися та оминати перешкоди. Усередині встановлено місткий контейнер об'ємом 400 мл та ультрафіолетову лампу, покликану знищити мікроби та бактерії.

Потужність всмоктування становить 1200 Па та автономність 90-120 хвилин завдяки батарейці ємністю 2000 мАг. Передбачено й функцію вологого прибирання для безворсових підлогових покриттів. Спеціальна ганчірка з мікрофібри не залишить за собою калюж та розлучень.

Тільки з 24 по 29 серпня робот-пилосос Midea VCR15 буде доступний за ціною 7489 рублів.

Купити Midea VCR15


Код: BACK1100, купон

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 24.08.2020
Коментарі
Всього коментарів: 1
 
Стас
0
Что ж ты Димасик, сука такой жадный? Засрал ленту новостей рекламой и реферальными ссылки? Ты ж с ютуба неплохо зарабатываешь, но все мало. Да, и рекламка у тебя не дешевая. Ты бы сука был таким щедрым к другим, но нет, все себе в карман жлобье. На народ срать, пусть пипл хавает твою рекламу, срать на новости технологии, главное бабло успеть скосить. И ведь есть же канал с низкими ценами, но нет, сука ты жадная и на сайте сдабриваешь народ говном
24.08.2020 14:59
Відповісти

Останні ролики на YouTube