Lenovo Legion Pad буде компактним і продуктивним рішенням для геймерів

06.12.2021 2254 0

У мережу злили фото ігрового Lenovo Legion Pad

Є чимало тих, що вважає ідею випуску ігрового смартфона трохи дивною. Але в мобільній сфері подібні пристрої вже стали завсідниками та їх купують ті, хто хоче отримати максимум від смартфона з погляду ігор. Серед тих, хто випускає мобільні пристрої, компанія Lenovo зі своїм ігровим Legion. Тепер компанія задумала випустити ігровий планшет, орієнтований переважно на геймерів.

Про те, що вийде такий гаджет, розповів сам глава Lenovo, який виклав у мережу його фото. Судячи з знімків, це компактний планшет із тонкими рамками. За чутками, діагональ екрану становитиме 8 дюймів. Чи присутні курки, що висуваються, на торцях, розглянути не вдалося. Тильну сторону планшета прикрашає значних розмірів логотип Legion.

Що ховається всередині планшета, жодних подробиць не наводиться. Можна лише робити припущення, що тут запропонують дисплей з підвищеною частотою оновлення та відгуку тача, чіпсет від Qualсomm, мінімум 8 Гб оперативної пам'яті та 128 Гб постійної, а також ємний акумулятор з технологією швидкого заряджання.

Підписуйтесь на Andro News в Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: gsmarena

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 06.12.2021
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube