Lenovo поповнить лінійку "K", моделями K9 та К5

04.12.2014 6287 1

Неймовірно, але злагоджується така думка, що компанія Lenovo у своїх нових бюджетних моделях вирішила зробити основний внесок у розвиток музичних можливостей. Ось днями, ми вам повідомили, що завтра виходить яскрава новинка Lenovo К3 , з налаштуваннями Maxx Audio, але як виявилася це перша, що дає старт, новому модельному ряду смартфонів, що грають, модель.
Продовжуватимуть корінний рід - Lenovo K5 і K9, але ці новинки виробник обіцяє зробити цікавішим за наявні.
Судячи з даних із витоків, від яких ми відштовхуємося, можна припустити, що у гаджета Lenovo K5 рівень звуку буде на висоті, а саме – HI-FI. Може він і стане музичним смартфоном від Леново?
Я особисто накинув оком на модель Lenovo K9 , тим, що всі характеристики будуть на топовому рівні, адже вибирати залізо ми будемо самі. Напевно, це буде здійснено за допомогою опитування всіх шанувальників, що ґрунтується на побажаннях людей, кожен висловить своє бажання, а виробник підрахує голоси та покладаючись на них викрутить девайс. Вас би це зацікавило?
Продаж новинок можна очікувати лише через інтернет шопи. Постараємося вирвати всі ці апарати з першого постачання та ознайомити вас із ними.

Автор: Анна Селезнева Дата публікації: 04.12.2014
Коментарі
Всього коментарів: 1
 
kit99
0
лично меня очень интересует данная линейка леново
18.05.2015 13:43
Відповісти

Останні ролики на YouTube