Logitech Lift Vertical Ergonomic Mouse: вертикальна миша для правшів та шульг

19.04.2022 1779 0

Logitech має широкий модельний ряд комп'ютерних мишок. А тепер там з'явилася дивовижна бездротова миша – Lift Vertical Ergonomic Mouse. Сама назва вказує на головні її особливості: вона ергономічна та вертикальна. Ще одна фішка - її можна вибрати як для правшів, так і для шульг.

 

 

Logitech Lift Vertical Ergonomic Mouse пропонує вертикальну конструкцію із кутом нахилу 57 градусів. Такий нахил обраний не випадково, компанія стверджує, що в цьому випадку зап'ястя знаходиться в природнішому положенні і «знижується тиск на нього, що сприяє більш природному положенню передпліччя протягом дня».

 

Варіант Lift Vertical Ergonomic Mouse для правшів доступний у трьох кольорах: графітова, біла та рожева. А ось у випадку з версією для шульг все куди скромніше і одноманітніше: вона доступна тільки в графітовому кольорі. Сама «ручка» миші виготовлена з прогумованого матеріалу, на корпусі є дві основні кнопки, магнітне колесо прокрутки SmartWheel, кнопка перемикання DPI та дві клавіші для вказівного пальця.

 

 

Заявлено підтримку функції Logitech Flow, яка дозволяє використовувати мишу одночасно на трьох комп'ютерах, незалежно від того, яка операційна система на них встановлена. А це означає, що її можна підключити до Windows, MacOS, Linux, Chrome OS, iPadOS та Android. На допомогу прийде програма Logi Options Plus, що працює на підключених комп'ютерах; потім курсор може переміщатися з одного комп'ютера до іншого. Програму також можна використовувати для простого копіювання та вставлення файлів між комп'ютерами. З'єднання здійснюється через Bluetooth або USB-приймач Logi Bolt (на жаль, адаптера для пристроїв USB-C в комплекті немає).

 

 

Живить Lift Vertical Ergonomic Mouse звичайнісінька батарейка типу АА, але замінити її не можна. Ресурсу її вистачить на два роки, а після цього доведеться знову вирушати до магазину за новим аксесуаром. Оцінили мишку $70 і її продажі стартують вже цього місяця.

 

Підписуйтесь на Andro News в Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

 

Джерело: cnet

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 19.04.2022
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube