Майбутні власники Vision Pro не отримають додатків Netflix, YouTube, Spotify та інші

19.01.2024 712 0

Погана новина

Ще у липні 2023 року стало відомо, що Netflix не планує створювати спеціальний додаток для Vision Pro. І хоча ті, хто планував викласти $3,499 за Vision Pro, могли сподіватися, що Netflix передумає, це не так. І це дивно, що за таку ціну ви не отримаєте достатню кількість додатків, щоб вдосталь насолодитися пристроєм.

 

 

Netflix також зазначає, що не робить свій додаток для iPad доступним для користувачів Vision Pro, а це означає, що єдиний спосіб для передплатників Netflix транслювати контент за допомогою Vision Pro - це використовувати браузер Safari та відвідувати вебсайт Netflix.

 

Інші стримери оголосили про плани створити додаток для Vision Pro, включаючи Disney+, Amazon Prime Video і Paramount Plus.

 

 

Можливо, також чином Netflix вирішив, що краще почекати і подивитися, наскільки популярним стане Vision Pro, перш ніж витрачати час і гроші на спеціальний додаток для цієї платформи.

 

Також стало відомо, що серед інших відомих платформ, які не запускають додатків для Vision Pro, - відеострімінговий сервіс YouTube від Google та аудіострімінговий сервіс Spotify. 

 

Якщо такі великі компанії не бажають робити окремі додатки для цього пристрою, то що ж буде з малими. Це означає, що такі компанії не бачать потенціалу Vision Pro?

 

Джерело: bloomberg

 

Автор: Неля Самсон Дата публікації: 19.01.2024
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube