Meizu 20 Infinity: преміальний смартфон з унікальним дизайном нарешті добирається на прилавки

09.06.2023 1185 0

Преміальний смартфон з "тонкими" рамками надходить у вільний продаж

Пройшло вже досить багато часу, і багато хто вже міг забути, що на весінній презентації  Meizu показала одразу три смартфони, два з яких майже одразу надійшли у продаж, а третій - Meizu 20 Infinity показали лише на фото та на виставочних стендах. Це була топова модель лінійки, де основною фішкою стали преміальні матеріали корпусу та безрамковий(тільки на рендерах) дизайн.

 

 

В ній використовуються рамки зі сталі та скло власної розробки Meizu Titan, яке за тестами компанії значно стійкіше до подряпин та падінь, ніж Gorilla glass. Докладніше з його характеристиками можна ознайомитись у нашій статті з анонсом за цим посиланням.

 

Скоріш за все, були певні проблеми з виробництвом і у вільний продаж смартфони Meizu 20 Infinity надійдуть лише зараз, через 2 місяці після анонсу. Якщо бути точним, станеться це 12 червня за цінами від $885.

 

Молодші брати по лінійці мають неабиякий попит у Китаї внаслідок гарного співвідношення ціни до характеристик, а от як сприймуть покупці преміальний смартфон від бренда поки що лишається загадкою.

 

Читати також: Xiaomi 14 і Xiaomi 14 Pro отримають нові перископічні камери, тепер справді флагманський набір

 

Джерело: weibo

Автор: Олександр Коваленко Дата публікації: 09.06.2023
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube