Meizu представила портативну консоль на windows

16.06.2022 7833 0

Щоправда, це не зовсім оригінальний пристрій.

 

Свого часу, Meizu був дуже популярним виробником споживчої електроніки. Їхні смартфони одні з небагатьох могли потягатися з апаратами від Xiaomi за звання "топ за свої гроші". Але все змінюється з часом, і зараз славне ім'я Meizu багато хто забув, а сама компанія намагається закріпитися на ринку, випускаючи різні аксесуари та гаджети для розумного будинку. Проте недавно, колись легендарний китайський бренд представив власну ігрову консоль. Вона вироблятиметься під брендом Pandaer у співпраці з AyaNeo.

 

 

Щоправда, судячи з усього, новинка є копією портативки AyaNeo Air Pro, а всі відмінності зводяться до різного забарвлення корпусу. Консоль отримала і характеристики, які повністю повторюють AyaNeo Air Pro: 5,5-дюймовий OLED-екран з роздільною здатністю Full HD, процесор Ryzen 5 5560U з інтегрованою графікою Radeon RX Vega 6, 16 ГБ оперативної пам'яті, 512 Гб постійної, акумулятор на 7350 мАч та ОС Windows.

 

 

Pandaer x AyaNeo games console (так, китайці так і не навчилися вигадувати короткі назви) представлена лише на ринку Китаю за ціною 4000 юанів (приблизно 600 доларів США), і на глобальному ринку у продаж, швидше за все, не надійде.

 

Джерело: gizmochina

Автор: Шестеринський Денис Дата публікації: 16.06.2022
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube